Classified – Missing ads

Home Forums Bugs and Fixes Classified – Missing ads

This topic contains 6 replies, has 4 voices, and was last updated by  sensei 3 months, 1 week ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1306

    autopb
    Participant

    I’m not sure whats wrong but i can’t see ANY ads at all on my site.

    The ads are active (not pending). Sometimes when i refresh or change catagories the ads ‘flash’ then disappear but generally nothing at all.

    I can’t see ads on the demo site either – even though it says “Most Recent Total Number of 10 Active Ads”.

    Where are the ads?

    #1307

    autopb
    Participant

    Just checked – seems its a Chrome thing; works ok in Firefox.

    The ads ARE there when i inspect the page elements, just not displaying.

    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by  autopb.
    #1310
    max
    max
    Keymaster

    please try using another pc. ads work perfectly fine in our demo with all the browsers. It must be a issue with your browser.

    #1392

    faatoos
    Participant

    you must disable adblocker plugin at your chrome browser to show ads, i just disable adblock and works fine.

    I will buy it if team can make a slide photo as at in box with bootom, if they can include social share buttom as: Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp, Viber. THANK YOU.

    #1710

    sensei
    Participant

    Hi to everyone, I got same problem, when adblock plugin is ON there is no ads on page, but if adblock is disabled ads appears again. Tested in chrome and firefox. Same thing with demo on this site.

    #1711

    sensei
    Participant

    So I found one part where problem is… still trying to figure out how to display photos while AdBlock is on.

    in template ad.tpl following code

    <div class="ad-img">
            [@ad_images]    
          </div>
    <!-- /.ad-img -->
     [@ad_nav]
    <p class="post-d">[@ad_description]</p>
        </div>
    <!-- /.col-md-8 -->
     <div class="col-md-4 ad-right">

    replace with something trying to avoid “ad-” in class, also match same thing in style.css . Looks like AdBlock register “ad” class and then block div on page.

    my example

    <div class="show-picture">
            [@ad_images]    
          </div>
    <!-- /.show-picture -->
     [@ad_nav]
    <p class="post-d">[@ad_description]</p>
        </div>
    <!-- /.col-md-8 -->
     <div class="col-md-4 show-contact-right">
    #1712

    sensei
    Participant

    any ideas to fix this faster? it is hard to go through code to check everything

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.